Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Wie ben ik?

Als moeder kreeg ook ik (23.10.1973) af te rekenen met spanning en stress binnen het gezin als gevolg van problemen die zich bij mijn kinderen afspeelden. Ik probeerde alle goedbedoelde adviezen uit, maar niets leek een blijvend effect te hebben. Ik voelde daarenboven intuïtief aan dat deze goedbedoelde adviezen niet ‘de voor mij passende oplossing’ in zich droegen.

Door mijn deelname aan diverse opleidingen, workshops en therapieën, die elk bijdroegen aan mijn persoonlijke groei, vond ik eindelijk wat ik zocht: een oplossing vanuit de kern, vanuit mijn gevoel. Het was iets wat mijn kind me al een hele tijd liet zien, maar wat ‘ik’ niet wilde zien…

Deze ervaring zet ik nu in om anderen te helpen. Een eerste stap tot een omschakeling in onze issues is ‘bewustwording’ van de achterliggende reden ‘waarom’ je tegen een bepaalde situatie aanloopt. Deze bewustwording is nodig om tot een “diepgaandere, blijvende” oplossing voor jouw situatie, klacht of ongemak te komen, zodat vervelende terugvallen achterwege kunnen blijven.

“Mijn missie is jou te helpen spiritueel te evolueren en je frequentie te verhogen!”

Ik ondersteun jou graag als coach, kindertolk, energetisch of lichtwerker. Ja ik zet vaak ‘gekleurd licht’ in (kleur/lichttherapie) om jou te gaan helpen ontspannen in de zware stukken die jij/jouw kind meedraagt, maar lichtwerk is veel meer dan dat. Mijn missie is jou te leren werken met je licht- én je schaduwkant, jou te helpen het positieve en het negatieve binnenin jezelf in evenwicht te brengen, jouw yin en yang, het mannelijke en het vrouwelijke aspect in jezelf. Ik help jou je frequentie te verhogen, d.w.z. dat ik je help jouw boosheid, angst, verdriet,… om te switchen naar acceptatie, neutraliteit en uiteindelijk onvoorwaardelijke liefde.

Ik ben er om jou te helpen tot bewustwording, tot rust en ruimte in je hoofd, om jou te leren terug meer vanuit “je gevoel” te gaan leven, waardoor je makkelijker met de triggers vanuit de buitenwereld om zal kunnen gaan.

Als hooggevoelige en empaat help ik jou jouw hooggevoeligheid naar iets “positiefs” om te draaien waardoor je meer uit het leven kan halen. Laat die hooggevoeligheid niet meer als iets negatiefs en zwaars op jouw drukken maar durf te kijken wat het jou vanuit een hoger perspectief te brengen heeft.

💙💙💙

Naast mijn universitaire studies van Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen genoot ik daartoe volgende opleidingen:

 • Esogetische kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel – Esogetics)
 • Access-Bars Class
 • Kindertolk® (PresentChild®-methode)
 • Kindercoaching
 • Postgraduaat ‘Muzikale Vorming voor Jonge Kinderen van 0 tot 4 jaar’
 • Basiscursus ‘Bewegingspedagogie volgens de methode van Veronica Sherborne’
 • Bachbloesemtherapie
 • Voetreflexologie
 • Medische Basiskennis

💙💙💙

Erkenningen:

 • Gecertificeerde Kindertolk® – Methode PresentChild®: https//www.presentchild.com
 • Erkend lid van Naturopathica, wettig erkende Belgische beroepsvereniging voor Naturopaten: https//www.naturopaten.be
Een naturopaat is professioneel opgeleid in één of meer begeleidingsvormen die het zelf-herstellend vermogen van de mens ondersteunen. Deze methodes hebben tot doel meer evenwicht, vitaliteit, inzicht en bewustwording te brengen.

💙💙💙

Lees hier wat mijn kind mij wilde vertellen!

💙💙💙