Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Contact

Bel me even op 0494/432210

of stel jouw vraag via info@kijkeens.be

Misschien weet jij niet dadelijk voor welke methodiek je moet kiezen. Boek dan alvast jouw kennismakingsconsult (1u) – kan ook ONLINE via Zoom – waarin jij gedetailleerd kan toelichten wat er speelt in jouw leven. Daarna licht ik mijn methodieken toe zodat je een zicht krijgt op hoe de begeleiding voor jou eruit zou kunnen zien. Voor een issue bij jouw kind is het kennismakingsconsult in afwezigheid van het kind. 

We kijken dus samen hoe we op weg kunnen…

PS: Tijdens de consulten kan ik mijn telefoon niet altijd beantwoorden. Laat zeker een boodschap na en ik bel je zo snel mogelijk terug.

💙💙💙

Privacybeleid: Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We gaan dan ook zorgvuldig met je gegevens om en behandelen deze conform de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die van kracht werd op 25/05/2018. Dat betekent dat we je gegevens uitsluitend gebruiken om onze dienstverlening goed te laten verlopen en nooit informatie over jou verstrekken aan derden tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming wordt gegeven. Indien je dit wenst, kun je alle gegevens die ik noteer en opsla in jouw cliëntendossier opvragen en daar inzicht in krijgen. Lees alles hierover in het document Privacy Statement, steeds op te vragen via e-mail of ter inzage in mijn praktijk.

💙💙💙

Kijk Eens

  • Steeds op afspraak!
  • Afspraken steeds op het praktijkadres Trekschurenstraat 18A, 3500 Hasselt (ingang aan de straatkant)
  • Coach, lichaamswerker – voor mentaal en emotioneel welzijn!
  • Hilde Nagels
  • Facturatieadres: Huidevetterslaan 33, 3500 HASSELT
  • GSM 0494 / 43 22 10
  • info@kijkeens.be

Bedankt voor het vertrouwen!

KIJK EENS is ook op Facebook.

💙💙💙

Routebeschrijving praktijkadres Trekschurenstraat 18A Hasselt

Vanaf afrit Hasselt-Zuid (afrit 28 – E313) aan Ikea/Recor volg je de N80 richting Sint-Truiden tot de laatste verkeerslichten. Daar ga je naar links naar de Overmerelaan (rechts ga je naar Sint-Lambrechts-Herk). Volg de Overmerelaan tot deze een scherpe bocht naar links maakt. Sla linksaf naar de Trekschurenstraat. Dit is een doodlopende straat maar de praktijk vind je na een 100m aan de rechterkant. Je passeert het 1e grote witte gebouw op nr.18, zijnde I.V.B. De praktijk is gelegen in het 2e grote witte gebouw, dit is nr. 18A, te herkennen aan de oprit met banners van diverse zelfstandigen. Parking is voorzien aan de zijkant van het gebouw.

💙💙💙

Linken

Interessante linken:

💙💙💙