Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

E-mail Consult

Schriftelijke boodschap achter het zichtbare gedrag van jouw kind, een situatie die jou ergert of zelfs een lichamelijke klacht.

Een e-mailconsult is laagdrempelig en heeft als bijkomend voordeel dat u niet dient te wachten op een afspraak. 

Na aanmelding via mail ontvang je een korte vragenlijst die je ingevuld dient terug te sturen, zodat ik mij een beeld kan vormen van de hulpvraag.

Opgelet: dit consult geeft geen exacte oplossingsgerichte/opvoedkundige adviezen voor jouw situatie maar is eerder voer om in je binnenwereld te gaan kijken wat jij zelf kan ondernemen om de situatie aan te pakken. Ik vertaal de tekst die jij mij doorstuurde als het ware naar een verhaaltje over jezelf. Probeer mijn advies te zien als een boodschap die jouw kind/situatie/klacht voor jou heeft. Het wil jou als het ware iets duidelijk maken over jouw eigen leven…

Laat je verrassen door de wonderlijke wereld van taal, spiegelingen en dieperliggende betekenissen van dingen die op je pad komen!

Hoe werkt het?

1.) Stuur een e-mail met onderwerp ‘E-mailconsult’ en geef kort aan waarover je vraag handelt: gedrag van jouw kind, een externe situatie die jou raakt of een lichamelijke klacht.

2.) Je ontvangt een korte vragenlijst waarin je verder kan omschrijven wat er speelt op dat vlak en stuurt de ingevulde vragenlijst terug. Vervolgens krijg je een digitale factuur toegestuurd en maak je het bedrag van het consult over. Kostprijs is € 39. Na ontvangst van de betaling ontvang je mijn advies (lees: de vertaalsleutel) binnen 7 dagen in je mailbox.

Heb je nog geen voorkennis over innerlijk-kind-werk of nog geen kindertolktraject doorlopen? Dan is het aanbevolen eerst een intake/kennismakingsgesprek te boeken zodat het nodige mondeling kan worden toegelicht (kan online via Zoom – kostprijs voor dit gesprek zonder vertaling € 52). Wens je liever geen gesprek maar toch een vertaling, dan kan ik je ook een korte schriftelijke toelichting meesturen, maar weet dat je meer diepgang haalt uit een vertaling als je ook echt mee bent met de terminologie. Prijs vertaling en toelichting = € 65.

💙💙💙

Merk ik op dat de vertaling toch wel moeilijk is om op je eentje geïnterpreteerd te worden kan het zijn dat ik je aanraad om dit toch te bespreken in een mondeling consult. Dit echter geheel vrijblijvend!

Let wel, het gaat hier over ‘korte’ vertalingen! Een traject is veel uitgebreider dus dan bereik je natuurlijk ook meer diepgang in wat er speelt…

💙💙💙