Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

E-mail Consult

Een e-mailconsult is laagdrempelig en heeft als bijkomend voordeel dat u niet dient te wachten op een afspraak. 

Na aanmelding via mail ontvang je een korte vragenlijst die je ingevuld dient terug te sturen. Op basis van dit formulier kan ik mij een beeld vormen van de hulpvraag. Jouw antwoorden laten mij toe een zo gericht en duidelijk mogelijk advies te geven.

Opgelet: dit consult geeft geen exacte oplossingsgerichte/opvoedkundige adviezen voor jouw situatie maar is eerder voer om in je binnenwereld te gaan kijken wat jij zelf kan ondernemen om de situatie aan te pakken. Ik vertaal de tekst die jij mij doorstuurde als het ware naar een verhaaltje over jezelf. Probeer mijn advies te zien als een boodschap die jouw kind/situatie/klacht voor jou heeft. Het wil jou als het ware iets duidelijk maken over jouw eigen leven…

Laat je verrassen door de wonderlijke wereld van taal, spiegelingen en dieperliggende betekenissen van dingen die op je pad komen!

Hoe werkt het?
1.) Stuur een e-mail met onderwerp ‘E-mailconsult’ naar info@kijkeens.be en geef kort aan waarover je vraag handelt: gedrag van jouw kind, een externe situatie die jou raakt of een lichamelijke klacht.

2.) Je ontvangt een korte vragenlijst waarin je verder kan omschrijven wat er speelt op dat vlak en stuurt de ingevulde vragenlijst terug naar info@kijkeens.be

3.) Na ontvangst van deze info krijg je een digitale factuur toegestuurd en maak je het bedrag van het consult over. Kostprijs is € 39. Echter, indien je nog geen voorkennis hebt van innerlijk kind werk, dan is de kostprijs € 65. Er wordt dan namelijk een korte toelichting hierover meegestuurd, dewelke nodig is om mee te zijn in het verhaal.

4.) Zodra de betaling binnen is, kun je mijn advies (lees: de vertaalsleutel) binnen 7 dagen in je mailbox terugverwachten.

Meld je hier aan voor een email-consult: info@kijkeens.be

💙💙💙