Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Kindercoaching

De 4 B’s: blij, bedroefd, boos en bang.

Ook al ben ik kindercoach, toch zal ik meer “met de ouder aan de slag gaan, voor het kind”! Voordeel is dat ik jouw kind niet altijd hoef te zien en we niet nogmaals extra druk bij hen moeten gaan leggen. In een kennismakingsgesprek (zonder aanwezigheid van jouw kind), waarin jij vertelt over wat er speelt in het leven van jouw kind leg ik je uit welke mogelijkheden ik zie om “voor jouw kind” aan de slag te gaan.

Jouw kind hoeft dus niet altijd mee op consultatie!

Wil je echter wel dat ik persoonlijk met jouw kind aan de slag ga kan dit natuurlijk ook. Hou er rekening mee dat ik bij kinderen niet zoals een typische kindercoach aan de slag ga via spel- en gespreksvorm, maar eerder via lichamelijke methodieken (kleurenpunctuur of Access Bars). Mijn ervaring is dat we hierbij sneller onbewuste blokkades kunnen gaan oplossen (bv. als het kind niet weet waarvoor het angstig of boos is).

Kinderen vinden het instralen van gekleurd licht vaak heel ontspannend, kunnen al eens slaperig worden op de behandeltafel en vragen meestal achteraf wanneer ze nog eens mogen terugkomen. Ze voelen dus onbewust dat het iets met ze doet…

💙💙💙