Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

NIEUW: Schriftelijke boodschap

Schriftelijke boodschap achter het zichtbare gedrag van jouw kind, een situatie die jou ergert of zelfs een lichamelijke klacht.

Vaak zien ouders die een traject hebben gevolgd nadien makkelijker wat er dieperliggend achter een bepaalde situatie zit. Of dit nu met het gedrag van hun kind te maken heeft, iets in hun relatie of een andere situatie in de buitenwereld die hen raakt. Ze durven zich af te vragen wat ze eruit te leren hebben of wat het hen duidelijk komt maken.

Maar soms heb je hier toch nog wat ondersteuning in nodig of zie je het echt niet. Daarom kan je steeds een schriftelijke vertaling aanvragen van een situatie die jou raakt. Meld je aan via info@kijkeens.be met de vermelding waarover de aangevraagde vertaling handelt (kind, externe situatie, lichamelijke klacht). Je ontvangt van mij vervolgens wat vragen die je even moet beantwoorden. Na ontvangst van jouw antwoorden ga ik aan het vertalen waarvan je de vertaling dan na een weekje terug in je mailbox ontvangt. Vaak heb je deze bevestiging of dit inzicht gewoon weer even nodig opdat je daarna terug zelf de draad kan oppikken.

Prijs vertaling = € 39

💙💙💙

Let wet, heb je nog geen voorkennis over innerlijk-kind-werk, dan is het aanbevolen eerst een kennismakingsgesprek te boeken zodat het nodige mondeling kan worden toegelicht.

Wens je liever geen gesprek maar toch een vertaling kan ik je ook een korte schriftelijke toelichting meesturen, maar weet dat je meer diepgang haalt uit een vertaling als je ook echt mee bent met de terminologie.

Prijs vertaling en toelichting = € 65

💙💙💙