Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Volwassenencoaching

Zit je niet goed in je vel? Voel je je uit balans? Vaak oververmoeid? Voel je dat er iets in je leven dient te veranderen maar weet je niet ‘wat’ en/of ‘hoe’?

Het lucht soms op om even over de zaken te kunnen praten die je bezig houden. Ik bied dat luisterend oor aan, zonder oordeel. Vervolgens probeer ik, door vanuit een ander perspectief naar het probleem te kijken, jou inzichten te geven hoe je het probleem ‘anders’ kan gaan bekijken of benaderen. Ik reik jou de nodige handvaten aan om met de specifieke situatie beter overweg te kunnen en help je de eerste stappen te zetten in je ‘innerlijk werk’.

Mijn specialisatie is het ‘figuurlijk vertalen’ van de situatie die je ergert. Of het nu om een situatie gaat die jou raakt (op jouw werk, in je gezin…), een gedragspatroon bij jouw kind, of een (chronische) fysieke of mentale klacht van jezelf of jouw kind…

Door inzichten te krijgen over wat er “diepgaander” achter jouw ergernis, klacht of ongemak zit kan er terug beweging komen in vastgeroeste patronen en kan je deze ook makkelijker gaan loslaten.

Het is alsof de situatie jou een spiegel wil voorhouden zodat jij je over iets bewust kan worden… Kijken in die spiegel is misschien niet altijd makkelijk, maar eens je door hebt wat die spiegel je duidelijk wil maken komt alles weer in beweging…

💙💙💙