Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Wie ben ik?

Als moeder kreeg ook ik (23.10.1973) af te rekenen met spanning en stress binnen het gezin als gevolg van problemen die zich bij mijn kinderen afspeelden. Ik probeerde alle goedbedoelde adviezen uit, maar niets leek een blijvend effect te hebben. Ik voelde daarenboven intuïtief aan dat deze goedbedoelde adviezen niet ‘de voor mij passende oplossing’ in zich droegen.

Door mijn deelname aan diverse opleidingen, workshops en therapieën, die elk bijdroegen aan mijn persoonlijke groei, vond ik eindelijk wat ik zocht: een oplossing vanuit de kern, vanuit mijn gevoel. Het was iets wat mijn kind me al een hele tijd liet zien, maar wat ‘ik’ niet wilde zien…

Deze ervaring zet ik nu in om anderen te helpen. Een eerste stap tot een omschakeling in onze issues is ‘bewustwording’ van de achterliggende reden ‘waarom’ je tegen een bepaalde situatie aanloopt. Deze bewustwording is nodig om tot een “diepgaandere, blijvende” oplossing voor jouw situatie, klacht of ongemak te komen, zodat vervelende terugvallen achterwege kunnen blijven.

Naast mijn universitaire studies van Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen genoot ik daartoe volgende opleidingen:

 • Esogetische kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel – Esogetics)
 • Access-Bars Class
 • Kindertolk® (PresentChild®-methode)
 • Kindercoaching
 • Postgraduaat ‘Muzikale Vorming voor Jonge Kinderen van 0 tot 4 jaar’
 • Basiscursus ‘Bewegingspedagogie volgens de methode van Veronica Sherborne’
 • Bachbloesemtherapie
 • Voetreflexologie
 • Medische Basiskennis

Erkenningen:

 • Erkend lid van Naturopathica, wettig erkende Belgische beroepsvereniging voor Naturopaten: https//www.naturopaten.be
 • Gecertificeerde Kindertolk® – Methode PresentChild®: https//www.presentchild.com

Lees hier wat mijn kind mij wilde vertellen!

Blijf niet langer rondlopen met jouw bezorgdheid maar bel vandaag nog voor een afspraak 0494/43 22 10.