Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Wie ben ik?

Ik werk met jou en/of jouw kind aan een traject op maat bij een proces van herstellen en verbinden.

Als moeder kreeg ook ik af te rekenen met spanning en stress binnen het gezin als gevolg van problemen die zich bij mijn kinderen afspeelden. Ik probeerde alle goedbedoelde adviezen uit, maar niets leek een blijvend effect te hebben. Ik voelde daarenboven intuïtief aan dat deze goedbedoelde adviezen niet ‘de voor mij passende oplossing’ in zich droegen.

Door mijn deelname aan diverse opleidingen, workshops en therapieën, die elk bijdroegen aan mijn persoonlijke groei, vond ik eindelijk wat ik zocht: een oplossing vanuit de kern, vanuit mijn gevoel. Het was iets wat mijn kind me al een hele tijd liet zien, maar wat ‘ik’ niet wilde zien…

Deze ervaring zet ik nu in om andere ouders te helpen. Laat me jouw helpen je meer bewust te maken van de achterliggende reden van het gedrag of klacht van jouw kind of jezelf. Deze bewustwording is nodig om tot een “diepgaandere, blijvende” oplossing voor het gedrag of klacht van je kind te komen, zodat vervelende terugvallen achterwege kunnen blijven.

Naast mijn universitaire studies van Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen genoot ik daartoe volgende opleidingen:

  • Esogetische kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel – Esogetics).
  • Kindertolk® (PresentChild®-methode)
  • Kindercoaching
  • Postgraduaat ‘Muzikale Vorming voor Jonge Kinderen van 0 tot 4 jaar’
  • Basiscursus ‘Bewegingspedagogie volgens de methode van Veronica Sherborne’
  • Bachbloesemtherapie
  • Voetreflexologie
  • Medische Basiskennis

Erkenningen:

  • Erkend lid van Naturopathica, wettig erkende Belgische beroepsvereniging voor Naturopaten: https//www.naturopaten.be
  • Gecertificeerde Kindertolk® – Methode PresentChild®: https//www.presentchild.com

 

Lees hier wat mijn kind mij wilde vertellen!

Blijf niet langer rondlopen met jouw bezorgdheid maar bel vandaag nog voor een afspraak 0494/43 22 10.