Coaching voor kind en ouder

Verwijder stress

en spanningen in het gezin

 

Helende Energie

Via het doorsturen van levenskrachtenergie en helende kleurenfrequenties vanuit moeder aarde en het universum via mijn handen, help ik jou bij het versnellen van jouw zelfgenezingsproces. Hierdoor kunnen fysieke en lichamelijke spanningen tot ontspanning komen wat leidt tot verbetering van je balans en het terug meer in je eigen kracht komen.

Alles is energie. Alles vibreert en is in beweging. Iets wat uit balans is trilt op een lagere frequentie. Door levenskrachtenergie en kleurenfrequenties aan te bieden kan de trilling van de pijnlijke plek of emotionele onbalans opnieuw verhoogd worden tot de optimale trilling.

Ik ben geen healer, ik heel de ander niet. Iedereen heelt zichzelf! Door het aanbieden van trillingsfrequenties via de handen heeft het verstoorde deel van jouw lichaam de kans om mee te gaan trillen op deze aangeboden frequenties. Ik ben dus gewoon de ‘aanbieder’, de plaats in jouw lichaam waar er geen optimale frequentie is neemt de aangeboden trillingen over.

Deze vorm van lichaamswerk bied ik ook aan ‘op afstand’. Ideaal ook voor kinderen gezien ze niet de ganse duurtijd van het consult (1u) op mijn behandeling moeten gefocust zijn.

💙💙💙

Hoe werkt een afstandshealing?

  1. Stuur een e-mail met bericht ‘helende energie – afstandshealing’ met korte toelichting en foto. Boek je afspraak online in of geef enkele momenten op (overdag, avond,…) wanneer een afspraak past voor jou.

2. Na aanmelding via e-mail ontvang je de digitale factuur (€ 52 voor de duurtijd van 1 uur).

3. Op de dag van afspraak maken we contact via Zoom, waarvoor je de link krijgt doorgestuurd.

💙💙💙